Υπηρεσίες για επαγγελματίες

 

Η εταιρία
παρέχει μια ποικιλία υπηρεσιών για επιχειρήσεις

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για κατασκευή νέων ηλεκτρονικών καταστημάτων ή custom ιστοσελίδες - επεκτάσεις για eshop ή να αναβαθμίσουν τα eshop τους. Αν υπάρχει ανάγκη για προσαρμογή των υπηρεσιών σύμφωνα με λειτουργίες αποκλειστικά για την επιχείρησή σας η εταιρία μας είναι διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει.

 
Κατασκευή & Σχεδίαση e-shop

Κατασκευή & Σχεδίαση
e-shop

Κατασκευή και σχεδίαση e-shop για υπολογιστή - smartphone - tablet, πολλαπλοί τρόποι αποστολής - πληρωμής, αυτοματοποιήσεις courier, στατιστικά, διασυνδέσεις skroutz - bestprice - glami.


Περισσότερα
Ανάπτυξη Custom Ιστοσελίδας

Ανάπτυξη Custom Ιστοσελίδας

Η εταιρία μπορεί να αναλάβει την ανάπτυξη προσαρμοσμένης ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας. Το λογισμικό μπορεί να κατασκευαστεί για OpenCart ή ως ανεξάρτητη ιστοσελίδα ή API...


Περισσότερα
 
Μεταφορά WooCommerce σε OpenCart

Μεταφορά WooCommerce
σε OpenCart

Μετατροπή και μεταφορά δεδομένων απο WooCommerce Shop σε Opencart με διατήρηση όλων των κατηγοριών, προΪόντων, παραγγελιών, φωτογραφιών και αρχείων στο νέο shop.


Περισσότερα
Ανάπτυξη Μηχανών Αναζήτησης

Ανάπτυξη Μηχανών Αναζήτησης

Δημιουργία bots για άντληση και οργάνωση δεδομένων ανταγωνιστών και επεξεργασία πληροφοριών σε δική σας βάση δεδομένων για την βελτίωση των υπηρεσιών της επιχείρησής σας.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Ανάπτυξη Εμπορικού Λογισμικού

Ανάπτυξη Εμπορικού Λογισμικού

Μερικές φορές οι προσαρμοσμένες λύσεις είναι πιο πρακτικές σε σχέση με ένα έτοιμο ERP που είναι σχεδιασμένο για μαζική χρήση. Γι' αυτό η KodikLab αναλαμβάνει την ανάπτυξη custom εμπορικού.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
SoftOne Custom Solutions

SoftOne
Custom Solutions

Η KodikLab αναλαμβάνει την ανάπτυξη custom λύσης για το SoftOne ERP σας, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρακτικές και λειτουργίες που παρέχει η SoftOne για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τι παραπάνω προσφέρει η εταιρία μας

ευχαριστημένοι πελάτες


Εξαιρετικός συνεργάτης, και άψογος στην εργασία που ανατέθηκε. Είμαστε σίγουροι ότι πλέον έχουμε δίπλα μας έναν μόνιμο και έμπιστο συνεργάτη!

Kaizer Shop
kaizershop.gr

Δύσκολα να σε κρεμάσει και να αφήσει κενά σε ότι αναλάβει. Οι γνώσεις και η συνέπεια είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει σε πολλούς από τους τομείς που ασχολείται. Έκανα δουλειά μαζί του και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Άνθρωπος που μπορείς να βασιστείς.

Λογδανίδης Γεώργιος
multishop.gr

Kaizer Shop
Kaizer Shop
28/02/2022
Εξαιρετικός συνεργάτης, και άψογος στην εργασία που ανατέθηκε. Είμαστε σίγουροι ότι πλέον έχουμε δίπλα μας έναν μόνιμο και έμπιστο συνεργάτη!
Apostolos Geladaris
Apostolos Geladaris
28/02/2022
Πράγματα για τα οποία ζητούσα από άλλους συνεργάτες πολλές φόρες η απάντηση ήταν: Αυτό δεν γίνεται . Πλέον όλα γίνονται. Επίσης σε ειδικές καταστάσεις όπου χρειάζονταν άμεση επέμβαση προγραμματιστή (επιθέσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα ) Ήταν εκεί και έκανε τις απαραίτητες ενέργειες .
Κωνσταντίνος Καρύγιαννης
Κωνσταντίνος Καρύγιαννης
25/02/2022
Οτι και να πεις για τον Άρη θα ειναι λιγο. Άψογος επαγγελματίας, βρισκει λύσεις άμεσα, και η εξαιρετική δουλειά του ανακλάται στο φυσικά άρτιο αποτέλεσμα. ;)
Nikos Apostolidis
Nikos Apostolidis
21/02/2022
Ανέλαβαν την ανάπτυξη του eshop μου μέσω του προγράμματος e-λιανικό και με την χρήση των εφαρμογών τους μου έχουν λύσει τα χέρια. Εξαιρετικοί επαγγελματίες που δίνουν βάση στην λεπτομέρεια και πιο σημαντικό είναι εκεί να σε υποστηρίξουν όταν τους χρειάζεσαι!
Alexandru Anghelus
Alexandru Anghelus
21/02/2022
A professional team dedicated to customer needs. A successful collaboration with results beyond expectations.
 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Επιλέξτε το αντίστοιχο κανάλι επικοινωνίας από τις διαθέσιμες επιλογές που βλέπετε παρακάτω.


Μας εμπιστεύτηκαν

  • Kaizershop.GR Logo
  • Multishop.GR Logo
  • Chefshop.GR Logo
  • Marke.GR Logo
  • Nimakilkis.com Logo
  • Asmacosmetics.GR Logo
parallax background

Πως μπορώ να προβάλλω το ηλεκτρονικό μου κατάστημα;

Εαν έχετε υφιστάμενο κατάστημα ή σκέφτεστε να σχεδιάσετε ένα νέο αλλά σας απασχολεί ο τρόπος με τον οποίο θα προβάλλετε το ηλεκτρονικό κατάστημα, έχουμε την λύση για εσάς. Πατήστε στο κουμπί ενδιαφέρομαι , συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε για τις διαθέσιμες επιλογές.