Μεταφορά WooCommerce
σε OpenCart

Μεταφέρετε το υφιστάμενο eshop σας σε μια αξιόπιστη, σταθερή και γρήγορη πλατφόρμα, χωρίς να χάσετε δεδομένα, φωτογραφίες και δυνατότητες οι οποίες ήταν διαθέσιμες πρίν.
Τι μπορεί να μεταφερθεί από το παλιό στο καινούριο eshop;
Δείτε παρακάτω!


Διαδικασία και δεδομένα
για τη μεταφορά σε OpenCart


Διαδικασία Μεταφοράς

Αφού έχει ολοκληρωθεί πλήρως η εκτίμηση του όγκου εργασιών, των δεδομένων που μπορούν να μεταφερθούν και οι εναλλακτικές επιλογές οι οποίες θα πρέπει να εφαρμοστούν στο νέο eshop, η μεταφορά ξεκινάει κατεβάζοντας αντίγραφα ασφαλείας. Εφόσον επεξεργαστούμε τα δεδομένα του eshop μετατρέπουμε τα βασικά στοιχεία του ιστοτόπου, όπως είναι οι σελίδες περιεχομένου, τα λεκτικά προϊόντων, παραγγελιών κτλ. Στη συνέχεια μεταφέρουμε τα αρχεία των ψηφιακών προϊόντων ή συνημμένα από άλλες σελίδες του ιστοτόπου και τις φωτογραφίες κατηγοριών, κατασκευαστών και προϊόντων. Σε κάθε στάδιο κάνουμε δοκιμές στο eshop αλλά και επικύρωση ότι τα δεδομένα έχουν μεταφερθεί στο ακέραιο και με την επιθυμητή μορφή. Στο επόμενο στάδιο σχεδιάζουμε την εμφάνιση του eshop και μεταφέρουμε τα δεδομένα κατηγοριών, επιλογών, ετικετών, προϊόντων, παραγγελιών κ.ο.κ. Εφόσον ρυθμιστούν οι τρόποι αποστολής, πληρωμής και άλλες λειτουργίες του eshop, τότε κάνουμε τις απαραίτητες δοκιμές ώστε να διαπιστώσουμε αν τα δεδομένα εμφανίζονται σωστά, αν έχουν μεταφερθεί όλα τα δεδομένα ή υπάρχει πρόβλημα στην εμφάνιση αυτών, αν μπορούν να ολοκληρωθούν παραγγελίες, αν δουλεύει σωστά η περιήγηση, οι φόρμες επικοινωνίας και αν εμφανίζεται και λειτουργεί σε όλες τις συσκευές. Γίνονται οι απαραίτητες διορθώσεις και στη συνέχεια αφού επιλέξουμε την σωστή ώρα, διακόπτουμε ορισμένες λειτουργίες του παλιού eshop για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μεταφερθούν τα τελευταία δεδομένα. Μόλις ολοκληρωθεί το στάδιο αυτό, αντικαταστούμε το παλιό eshop με το νέο στον βασικό διακομιστή και αφού γίνουν ξανά όλες οι απαραίτητες δοκιμές, τότε ενεργοποιούνται και πάλι όλες οι λειτουργίες του eshop προς όλους τους επισκέπτες.

Απορίες

Έχετε απορίες πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε ενέργεια;

Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο που αναφέρεται στην σελίδα επικοινωνίας ή να στείλετε ένα απλό μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα λύσουμε οποιαδήποτε απορία ή αμφιβολία ενδεχομένως έχετε σχετικά με την μεταφορά του e-shop.

Προσφορά

Κάντε αίτηση για να λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά

Εφόσον ελέγξουμε τον υφιστάμενο ιστότοπό σας, θα κάνουμε μια εκτίμηση του όγκου εργασιών που θα απαιτηθούν για την μετάβαση στη νέα πλατφόρμα σύμφωνα και με τις νέες απαιτήσεις που ίσως υπάρξουν ώστε να μπορέσουμε να σας στείλουμε ένα τελικό κόστος εργασιών.


Οι πελάτες
τα λένε για εμάς

Αν το e-shop σας έχει προβλήματα, είναι αργό, έχει σφάλματα ή υψηλό ποσοστό χρηστών που φεύγουν χωρίς να κλείσουν παραγγελία, μη διστάσετε να κάνετε την μεταφορά. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα τεχνικό, διότι τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς για εσάς. Η μεταφορά θα γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό το χρόνο στον οποίο οι πελάτες δεν θα έχουν πρόσβαση στο e-shop, ετοιμάζοντας την μεταφορά παράλληλα σε διαφορετικό περιβάλλον, και τέλος επιλέγοντας την κατάλληλη ώρα μετάβασης σύμφωνα με στατιστικά επισκεψιμότητας.


AsmaCosmetics.gr


Η δουλειά μου έγινε πιο εύκολη, διότι το περιβάλλον διαχείρισης είναι πιο εύχρηστο, αλλά και το μπροστινό μέρος των πελατών είναι φιλικό και πιο σύντομο στην ολοκλήρωση παραγγελίας. Δεν χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες ενέργειες για τη μεταφορά, όλα τα ανέλαβε η KodikLab.

Προβολή αξιολόγησης Θέλω μεταφορά e-shop

Μας εμπιστεύτηκαν


  • Kaizershop.GR Logo
  • Multishop.GR Logo
  • Chefshop.GR Logo
  • Marke.GR Logo
  • Nimakilkis.com Logo
  • Asmacosmetics.GR Logo
Kaizer Shop
Kaizer Shop
28/02/2022
Εξαιρετικός συνεργάτης, και άψογος στην εργασία που ανατέθηκε. Είμαστε σίγουροι ότι πλέον έχουμε δίπλα μας έναν μόνιμο και έμπιστο συνεργάτη!
Apostolos Geladaris
Apostolos Geladaris
28/02/2022
Πράγματα για τα οποία ζητούσα από άλλους συνεργάτες πολλές φόρες η απάντηση ήταν: Αυτό δεν γίνεται . Πλέον όλα γίνονται. Επίσης σε ειδικές καταστάσεις όπου χρειάζονταν άμεση επέμβαση προγραμματιστή (επιθέσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα ) Ήταν εκεί και έκανε τις απαραίτητες ενέργειες .
Κωνσταντίνος Καρύγιαννης
Κωνσταντίνος Καρύγιαννης
25/02/2022
Οτι και να πεις για τον Άρη θα ειναι λιγο. Άψογος επαγγελματίας, βρισκει λύσεις άμεσα, και η εξαιρετική δουλειά του ανακλάται στο φυσικά άρτιο αποτέλεσμα. ;)
Nikos Apostolidis
Nikos Apostolidis
21/02/2022
Ανέλαβαν την ανάπτυξη του eshop μου μέσω του προγράμματος e-λιανικό και με την χρήση των εφαρμογών τους μου έχουν λύσει τα χέρια. Εξαιρετικοί επαγγελματίες που δίνουν βάση στην λεπτομέρεια και πιο σημαντικό είναι εκεί να σε υποστηρίξουν όταν τους χρειάζεσαι!
Alexandru Anghelus
Alexandru Anghelus
21/02/2022
A professional team dedicated to customer needs. A successful collaboration with results beyond expectations.
parallax background

Είναι το e-shop σας αργό, άσχημο ή δύσχρηστο;

Συμπληρώστε τώρα την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ετοιμάσουμε μια προσωποποιημένη προσφορά μεταφοράς του e-shop σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Kodik Lab
Ανάπτυξη Ιστοσελίδων - Λογισμικών
Τηλέφωνο: +30 23410 71143

Ενδιαφέρεστε κι εσείς να μεταφέρετε το e-shop σας σε μια αξιόπιστη, σταθερή και ταχύτερη πλατφόρμα;