Συγχρονισμός Προϊόντων
μέσω XML Προμηθευτή

Δεν υπάρχει λόγος να κουράζεστε και να ανεβάζετε ένα-ένα τα χιλιάδες προϊόντα και φωτογραφίες των προμηθευτών σας. Με το σύστημά μας μπορείτε να συγχρονίζετε αυτόματα τα προϊόντα των προμηθευτών σας με το επιθυμητό ποσοστό κέρδους, μόνο τα είδη που επιθυμείτε εσείς και στη συχνότητα που θέλετε να ενημερώνονται τα διαθέσιμα τεμάχια και οι αλλαγές των τιμών για να μην έχετε ζημία απο ανατιμήσεις του προμηθευτή σας.
Τι δυνατότητες έχει το σύστημα αυτό για το eshop σας και τι πρέπει να ζητήσετε από τον προμηθευτή σας;
Δείτε παρακάτω!

Δυνατότητες συγχρονισμού
για όλων των τύπων καταλόγους


Με την αυτοματοποίηση προμηθευτών μπορούμε να συγχρονίσουμε προϊόντα από τους προμηθευτές μας μέσω αρχείων καταλόγου XML, JSON ή Excel. Αναλόγως τα δεδομένα που παρέχει ο κατάλογος προμηθευτή μπορούμε να συγχρονίσουμε κατηγορίες προϊόντων και προϊόντα: απο τα οποία αν παρέχονται μπορούμε να λαμβάνουμε τις φωτογραφίες (πολλαπλές φωτογραφίες ανά προϊόν εάν είναι δυνατό αυτό), τίτλους, περιγραφές, τιμές - τιμές με επιθυμητό ποσοστό κέρδους, κωδικούς προϊόντος, φίλτρα - χαρακτηριστικά, κατασκευαστές, βάρος, διαστάσεις, απόθεμα και διαθεσιμότητα. Η συχνότητα του συγχρονισμού γίνεται σε χρόνο που εμείς επιθυμούμε σύμφωνα όμως και με τις δυνατότητες του διακομιστή που φιλοξενεί το e-shop. Επιπλέον, είναι δυνατή η ενημέρωση υφιστάμενων προϊόντων για τις τιμές και τη διαθεσιμότητά τους σε πιο συχνό ρυθμό.

Επιλογή κατηγοριών για συγχρονισμό προϊόντων προμηθευτή

Θα πρέπει να ζητήσετε από τον προμηθευτή σας να σας δώσει σύνδεσμο (link) με το αρχείο καταλόγου που είναι είτε σε μορφή XML, είτε σε μορφή JSON. Επιπλέον, αν ο προμηθευτής σας παρέχει API ως εναλλακτικό τρόπο διασύνδεσης είναι η πιο αξιόπιστη λύση και την προτιμούμε. Υπάρχει δυνατότητα για συγχρονισμό μέσω αρχείου Excel, όμως δεν προτείνεται ως αξιόπιστο μέσο μεταφοράς δεδομένων.

Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για OpenCart.

Δεν είναι το προϊόν που θέλατε; Εαν ψάχνατε το αντίστροφο, δηλαδή σύστημα το οποίο θα παρέχει αντίστοιχα στους πελάτες σας αρχείο καταλόγου προϊόντων με τιμές χονδρικής σε μορφή XML ή JSON, είτε δημόσιο, είτε με άδεια πρόσβασης κάντε κλίκ εδώ.

* Στα πακέτα τα οποία οι επιπλέον δυνατότητες δεν είναι διαθέσιμες, εννοούμε ότι η επιπλέον προσθήκη δυνατοτήτων στο σύστημα οι οποίες δεν υπήρχαν εξαρχής κατασκευαστεί δεν παρέχονται δωρεάν, αλλά μπορούν να υλοποιηθούν με επιπρόσθετη χρέωση.

Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για OpenCart.

Μας εμπιστεύτηκαν


  • Kaizershop.GR Logo
  • Multishop.GR Logo
  • Chefshop.GR Logo
  • Marke.GR Logo
  • Nimakilkis.com Logo
  • Asmacosmetics.GR Logo
Kaizer Shop
Kaizer Shop
28/02/2022
Εξαιρετικός συνεργάτης, και άψογος στην εργασία που ανατέθηκε. Είμαστε σίγουροι ότι πλέον έχουμε δίπλα μας έναν μόνιμο και έμπιστο συνεργάτη!
Apostolos Geladaris
Apostolos Geladaris
28/02/2022
Πράγματα για τα οποία ζητούσα από άλλους συνεργάτες πολλές φόρες η απάντηση ήταν: Αυτό δεν γίνεται . Πλέον όλα γίνονται. Επίσης σε ειδικές καταστάσεις όπου χρειάζονταν άμεση επέμβαση προγραμματιστή (επιθέσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα ) Ήταν εκεί και έκανε τις απαραίτητες ενέργειες .
Κωνσταντίνος Καρύγιαννης
Κωνσταντίνος Καρύγιαννης
25/02/2022
Οτι και να πεις για τον Άρη θα ειναι λιγο. Άψογος επαγγελματίας, βρισκει λύσεις άμεσα, και η εξαιρετική δουλειά του ανακλάται στο φυσικά άρτιο αποτέλεσμα. ;)
Nikos Apostolidis
Nikos Apostolidis
21/02/2022
Ανέλαβαν την ανάπτυξη του eshop μου μέσω του προγράμματος e-λιανικό και με την χρήση των εφαρμογών τους μου έχουν λύσει τα χέρια. Εξαιρετικοί επαγγελματίες που δίνουν βάση στην λεπτομέρεια και πιο σημαντικό είναι εκεί να σε υποστηρίξουν όταν τους χρειάζεσαι!
Alexandru Anghelus
Alexandru Anghelus
21/02/2022
A professional team dedicated to customer needs. A successful collaboration with results beyond expectations.

Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για OpenCart.

parallax background

Αν κουραστήκατε να ανεβάζετε ένα-ένα προϊόντα και φωτογραφίες του προμηθευτή σας, μην σπαταλάτε άλλο δυνάμεις και χρόνο!

Συμπληρώστε τώρα την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας κατευθύνουμε και να σας εξυπηρετήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με τις δυνατότητες που υπάρχουν απο τον προμηθευτή.
Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για OpenCart.

Kodik Lab
Ανάπτυξη Ιστοσελίδων - Λογισμικών
Τηλέφωνο: +30 23410 71143

Ενδιαφέρεστε για συγχρονισμό προϊόντων προμηθευτή αυτόματα;