Η εταιρία
παρέχει μια ποικιλία εργαλείων για τα ηλεκτρονικά καταστήματα

Τα προϊόντα απευθύνονται σε επιχειρήσεις που διαθέτουν ηλεκτρονικά καταστήματα και θέλουν να εξοπλίσουν τη πλατφόρμα τους με επιπλέον εργαλεία. Αν υπάρχει ανάγκη για την ανάπτυξη ιδιαίτερης ιστοσελίδας, επέκτασης για το e-shop ή web εφαρμογής αυτό μπορεί να γίνει συμπληρώνοντας τη φόρμας παραγγελίας πατώντας εδώ.

 
Συγχρονισμός Προϊόντων μέσω Προμηθευτή

Συγχρονισμός Προϊόντων μέσω XML Προμηθευτή

Χωρίς περιορισμό στον αριθμό προϊόντων, ή στη συχνότητα των συγχρονισμών. Με δυνατότητα να ορίσετε κέρδος ανα κατηγορία ή σε όλα τα προϊόντα ή ενιαία προτεινόμενη λιανική μέσω XML.


Περισσότερα
Εξαγωγή αρχείου XML χονδρικής για καταστήματα λιανικής

Παροχή XML Προϊόντων - Κατηγοριών - Φίλτρων

Δυνατότητα εξαγωγής προϊόντων, κατηγοριών, φίλτρων σε μορφή XML ή JSON δημόσια ή με άδεια πρόσβασης. Κατάλληλο για ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών ή e-shop χονδρικής πώλησης.


Περισσότερα
 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ CUSTOM ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η εταιρία μπορεί να αναλάβει την ανάπτυξη προσαρμοσμένης ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας. Το λογισμικό μπορεί να κατασκευαστεί για OpenCart, ή ως ανεξάρτητη ιστοσελίδα ή ως πάροχος API. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες πατώντας στο κουμπί παρακάτω και ακολουθήστε τα βήματα.

 

Νιώθεις ότι δε σου φτάνει ο χρόνος;

Εκμεταλλεύσου την τεχνολογία με τον καλύτερο τρόπο και αυτοματοποίησε τις εργασίες του ηλεκτρονικού σου καταστήματος προς όφελός σου. Παρακάτω θα μάθεις το γιατί αξίζει να το κάνεις αυτό!

Λόγοι που αξίζει
να αυτοματοποιήσετε τη δουλειά σας


 • Μείωση κόστους εργασίας
 • Ομαλή ροή εργασίας
 • Βελτίωση λειτουργίας και παραγωγικών διαδικασιών
 • Εργαλείο αξιοποίησης από το εργατικό δυναμικό
 • Αύξηση ποιότητας υπηρεσιών
 • Μείωση χρόνου παράδοσης υπηρεσιών

ευχαριστημένοι πελάτες


Δύσκολα να σε κρεμάσει και να αφήσει κενά σε ότι αναλάβει. Οι γνώσεις και η συνέπεια είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει σε πολλούς από τους τομείς που ασχολείται. Έκανα δουλειά μαζί του και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Άνθρωπος που μπορείς να βασιστείς.

Λογδανίδης Γεώργιος
multishop.gr

Πράγματα για τα οποία ζητούσα από άλλους συνεργάτες πολλές φόρες η απάντηση ήταν: Αυτό δεν γίνεται . Πλέον όλα γίνονται. Επίσης σε ειδικές καταστάσεις όπου χρειάζονταν άμεση επέμβαση προγραμματιστή (επιθέσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα ) Ήταν εκεί και έκανε τις απαραίτητες ενέργειες ..

Γελαδάρης Απόστολος
marke.gr

Kaizer Shop
Kaizer Shop
28/02/2022
Εξαιρετικός συνεργάτης, και άψογος στην εργασία που ανατέθηκε. Είμαστε σίγουροι ότι πλέον έχουμε δίπλα μας έναν μόνιμο και έμπιστο συνεργάτη!
Apostolos Geladaris
Apostolos Geladaris
28/02/2022
Πράγματα για τα οποία ζητούσα από άλλους συνεργάτες πολλές φόρες η απάντηση ήταν: Αυτό δεν γίνεται . Πλέον όλα γίνονται. Επίσης σε ειδικές καταστάσεις όπου χρειάζονταν άμεση επέμβαση προγραμματιστή (επιθέσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα ) Ήταν εκεί και έκανε τις απαραίτητες ενέργειες .
Κωνσταντίνος Καρύγιαννης
Κωνσταντίνος Καρύγιαννης
25/02/2022
Οτι και να πεις για τον Άρη θα ειναι λιγο. Άψογος επαγγελματίας, βρισκει λύσεις άμεσα, και η εξαιρετική δουλειά του ανακλάται στο φυσικά άρτιο αποτέλεσμα. ;)
Nikos Apostolidis
Nikos Apostolidis
21/02/2022
Ανέλαβαν την ανάπτυξη του eshop μου μέσω του προγράμματος e-λιανικό και με την χρήση των εφαρμογών τους μου έχουν λύσει τα χέρια. Εξαιρετικοί επαγγελματίες που δίνουν βάση στην λεπτομέρεια και πιο σημαντικό είναι εκεί να σε υποστηρίξουν όταν τους χρειάζεσαι!
Alexandru Anghelus
Alexandru Anghelus
21/02/2022
A professional team dedicated to customer needs. A successful collaboration with results beyond expectations.

Μας έχουν εμπιστευτεί

 • Kaizershop.GR Logo
 • Multishop.GR Logo
 • Chefshop.GR Logo
 • Marke.GR Logo
 • Nimakilkis.com Logo
 • Asmacosmetics.GR Logo
parallax background